dilluns, 19 d’octubre del 2009

CONTES AL BLOG


Es veu que aquesta necessitat comuna que sentim els que escrivim té una altra necessitat paral·lela que és la de ser llegits. Escrivim per això, per descobrir-nos i que ens descobreixin. En parlo llargament a l'article "Paraules inèdites" de la REVISTA DE GIRONA. Doncs, bé, si teniu ganes de publicar els vostres contes virtualment, no dubteu a fer-ho a Contes al blog, un dels blocs que gestiona Lluís Gil. Els tres últims publicats, que més que contes són microcontes, estan francament bé: amb aparença de divertimentos, saben despertar un somriure al lector. Si voleu també podeu treure el nas al bloc del Club de lectura Sant Narcís, on trobareu informació d'això i de moltes activitats culturals.
Els enllaços també són al marge dret d'aquest bloc, a Blocs amics. Animeu-vos-hi!

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Núria, deixa'm afegir a la llista el blog de la bajoqueta: "365 contes" un any de contes, http://365contes.blogspot.com/
Si voleu enviar-ne un, tan sols observar que el conte no tingui més de 365 paraules.

Núria Martí Constans ha dit...

I tant, fra Miquel! Està bé que hi hagi opcions per publicar. És una sensació especial veure allò que has escrit en la intimitat imprès (amb tinta o amb píxels!).

Apa, siau!

Lluis Hil ha dit...

Gràcies Núria per divulgar Contes al Blog. A veure qui s'anima.
Jo, per la meva banda, i perquè el teu blog el segueix molta gent, els animo també a visitar el meu blog http://laparaulaescrita.blogspot.com

Una abraçada.

Núria Martí Constans ha dit...

De res, Lluís. L'objectiu de qui escriu sempre és publicar (encara que això a vegades es negui!). Doncs benvigudes totes les possiblitats de fer-ho!

Fins aviat!