dissabte, 12 de març del 2011

VISITA A LLEIDA

Ahir vam ser a Lleida per presentar Les mateixes estrelles. Força estona de cotxe, la veritat, entre l'anada i la tornada, en un mateix dia, per molt que al matí passéssim per l'Eix i que ens distraguéssim amb el paisatge, tan nostre. Va valer la pena, però. Al vespre, a la fantàstica Biblioteca Pública de Lleida (a veure si s'espavilen a fer les obres de la nova a Girona), vaig gaudir com sempre amb el col·loqui que es va establir al voltant de la lectura  i de l'escriptura, i en concret al voltant de les meves novel·les. 
   Organitzat l'acte per CCOO de Terres de Lleida i CPNL, agraeixo l'assistència de Josep Maria Baiget, Secretari General de CCOO a LLeida i de Laura Corsà, coordinadora d'Ensenyament al CNL de Lleida i també de Carme Sangrà, del SL de CCOO. És clar que vull agrair també a tots els que van venir la seva presència, com ara a la Conxita, professora del CNL, que va acompanyar uns quants alumnes.

Va ser un plaer també conèixer per fi l'Edurne, amb qui havia mantingut contacte a través de la xarxa, però no directe, real i tangible. En fi, que em va agradar que vingués des d'Alcarràs i que ens poguéssim veure, després de llegir tot el que ella ha dit d'Hores prohibides al seu bloc, on ara podeu llegir també una ressenya de la trobada d'ahir. Gràcies, Edurne, per la teva fidelitat i per ser tan bona lectora.
Trobareu més informació de l'acte a la pàgina de CCOO i a la del CNL de Lleida.

1 comentari:

Edurne ha dit...

I contenta!
Una abraçada ben forta.