divendres, 4 de febrer del 2011

HORES PROHIBIDES A LA BIBLIOTECA DE FIGUERES

Aquí teniu la guia que Albert Carol ha preparat per a la lectura d'Hores prohibides que aquest mes fan al Club de Lectura de la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.

La setmana abans, en concret el dia 22 de febrer, em trobareu al Club de Lectura Sant Narcís conduït per Lluís Gil, en el qual també llegeixen Hores prohibides i on preparen una trobada amb l'autora.

5 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola Núria,

Encara que no deixi comentaris et vaig seguint i botant quan toca. Veig que Hores prohibides segueix endavant a una marxa trepidant igual que Les mateixes estrelles.
Felicitats per la feina ben feta.

Una abraçada

Núria Martí Constans ha dit...

Moltes gràcies, Rosa. Ja també vaig fent ullades al teu bloc!
La veritat és que aviat m'hauria posat en contacte amb tu per explicar-te projectes editorial que d'aquí a quatre dies seran realitat. Ja ho deus haver vist a l'inici del bloc: aquest Sant Jordi tindré dues novetats editorials al mercat, una de Lectura Fàcil (Trampa de foc) i un recull de contes (Naturalesa Humana). No em puc pas queixar! Aviat, doncs, te n'explico més!
Una abraçada i records a en Pep!

Rosa ha dit...

Veig que tens ganes de treballar. Quan vulguis, ja saps on trobar-me. Ostres! això de "botar" quina falta més grossa, a vegades vaig mig adormida.
Doncs, fins aviat

Deric ha dit...

No he fet mai cap trobada d'aquestes però m'encantaria.
Vagi molt bé!

Núria Martí Constans ha dit...

Doncs sí, a mi també m'encanten!
M'ho passo pipa, la veritat. I en tinc algunes més de previstes encara fins a final de curs, sobretot amb Les mateixes estrelles. A Hores prohibides li hem tret molt de suc!
Suposo que en Xevi ja t'ho va dir (vaig insistir-hi!) i també ho deus haver vist al bloc: aviat sortirà TRampa de foc, el segon llibre de Lectura Fàcil que trec. A veure si parlo amb en Xevi i aconseguim quedar i si no, potser el dia 8 ;)
Gràcies per la visita i el comentari, i una abraçada!
Com va l'escriptura?