dimecres, 23 de febrer del 2011

CLUB DE LECTURA DE SANT NARCÍS

Ahir al vespre, i amb molt de gust, vaig visitar el Club de Lectura Sant Narcís, conduït per Lluís Gil. Havien llegit Hores prohibides i organitzat una trobada amb l'autora. Va ser una agradable sorpresa trobar-hi, a més, coneguts com en Rafel i la Puri. Crec que entre tots vam passar una bona vetllada literària. Sempre és un plaer parlar de lectura i d'escriptura, i sentir les opinions dels lectors al voltant d'allò que l'escriptor (escriptora!) ha creat en la intimitat. Debatre, descobrir petits secrets, parlar de projectes, d'autors mestres... tot plegat va fer passar l'horeta que hi vam estar ben de pressa. Hores prohibides, que ja està esgotat, encara cueja i ja fa dos anys de la publicació! Bona feina, a Sant Narcís! Gràcies per convidar-m'hi.

2 comentaris:

Quim Plana ha dit...

Veritablement ha estat un plaer compartir aquesta hora, com deies fen repas a tot plegat. Personalment sempre he trobat molt enriquidor, parlar-ne amb l'autor/autora de quelcom que he llegit i en aquesta ocasió, així ha estat.

Salutacions cordials i fins a la propera.
Quim.

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies, Quim. Em va agradar molt parlar amb tots vosaltres. En última instància, l'escriptor sempre pensa en el lector. Conèixer-vos va ser un plaer també per a mi.I celebro que gaudissis d'Hores prohibides!
Ja saps on sóc si tens ganes de conèixer-me una mica més.
Una abraçada!