dimecres, 22 de desembre del 2010

HORES PROHIBIDES ENTRE ELS MÉS VENUTS

 Els deu més venuts. Mes de desembre.
(Amb la cortesia de la Llibreria 22 de Girona)
Font: 
http://elsllibresdelceller.blogspot.com/

4 comentaris:

Rita ha dit...

Felicitats!!!

No em sorprèn gens. És un dels millors llibres que he llegit durant els darrers dos anys.

Bones festes, Núria!

Núria Martí Constans ha dit...

Moltíssimes, moltíssimes gràcies, Rita. La veritat és que estic molt contenta que després de dos anys encara corrin aquestes Hores, tenint en compte la gran quantitat de llibres que es publiquen cada mes.

Molt bon Nadal per a tu també!

Rita ha dit...

Núria, ahir, després de deixar-te el comentari, hi vaig estar pensant i és una llàstima que no es difongui més aquest llibre a nivell publicitari, perquè és la única raó per la que crec que no té més lectors. Però també confio, i suposo que així és, en el boca orella (és així oi? :P) És francament bo!!!

Núria Martí Constans ha dit...

Rita,
La competència literària és ferotge i és molt difícil lluitar amb els noms d'escriptors reconeguts i sobretot mediàtics. De qualsevol manera, no em queixo gens perquè aquest meu primer llibre (primer en tot: primera novel·La escrita, premiada i publicada) ha tingut un resultat excel·lent de crítica i públic, tal com diuen al món teatral.
Tant de bo continuï en marxa i tant de bo es pugui reeditar perquè sé que no en queden pas gaires al magatzem.
Són temps difícils per a la literatura també (un llibre és prescindible!), però de moment tot això que he viscut no m'ho treu ningú i els comentaris dels lectors m'omplen moltíssim. Com ara el teus.
De veritat que t'estic agraïda, i tal com tu dius crec que sí que ha funcionat el boca orella. I espero que continuï funcionant!
Tot s'ha de dir, el fet que hagi publicat Les mateixes estrelles al darrere, també ha promocionat Hores prohibides, perquè a les xerrades parlo de tots dos.

Una abraçada, Rita. I sàpigues -que ja t'ho he dit- que els teus comentaris em deixen ben feliç, amb un somriure permanet a la boca.
Salut!