dissabte, 7 de maig del 2011

Imatges de la presentació de Trampa de foc

Acabem d'arribar a casa després de la presentació de Trampa de foc i de  Bajo el mismo cielo, la quarta que fem a la Llibreria 22, i la segona en poc menys d'un mes. Ja ho diu en Guillem que se sent el meu padrí i gairebé pare, ei que de pare ja en tinc un i el podeu veure a les fotos que ha fet la Laura. :)
   Agraeixo la presència avui a la 22, doncs, d'Eugènia Salvador, codirectora de l'Associació de Lectura Fàcil; de Núria Casals, editora de La mar de fàcil; de Judit Canela, il·lustradora de tots dos llibres; de Roger Casero, que m'ha fet de presentador; i de tots i totes els que m'han volgut acompanyar aquest vespre. 
   En Roger es preguntava, ha dit en començar, per què li havia demanat de fer la presentació. Ell mateix ja s'ha respost amb encert: tens raó, Roger, vaig pensar en tu perquè quedar finalista del Premi Just M. Casero va ser el començament de tota aquesta aventura literària, perquè sento que sempre m'heu fet costat i encara perquè la teva feina d'educador social va molt lligada a la Lectura Fàcil. I no em vaig equivocar gens en la decisió: has fet un parlament excel·lent!
   Ha estat, doncs, una vetllada que he viscut amb emoció (jo que sempre parlo d'aquesta paraula quan em refereixo al procés d'escriptura). M'ha agradat veure tantes cares conegudes i també cares noves de lectores joves. Espero que Trampa de foc tingui un recorregut tan llarg, com a mínim, com el de Les mateixes estrelles que va per la segona edició. I que Bajo el mismo cielo arribi ben lluny, tan lluny com per creuar l'Atlàntic i plantar-se a Xile.

2 comentaris:

Deric ha dit...

què bo que és aquest llibre!

Núria Martí Constans ha dit...

Moltes gràcies, Deric! Una abraçada!