divendres, 2 de juliol del 2010

Estiu per llegir, rellegir o fullejar.

Ja sigui per plaer o per començar a preparar feina per al proper curs ja he començat a llegir-ne alguns. D'altres, fa setmanes que són llegits. I si aquest any el Sant Jordi ha estat sobretot català, a casa ha estat sobretot Casero i gironí.















4 comentaris:

Rocio Avila Gamero ha dit...

Quanta raó tens, Núria!!! Jo ja tinc damunt la taula la meva llista de llibres per a la propera temporada del Club de lectura de la biblioteca de Rubí. Ja he demanat a la directora, la Victòria, que em porti més exemplars de Les mateixes estrelles, perquè el tenim pendent de llegir (serà que com que som tants ja, al grup, no em queda més remei que llegir els llibres dels quals tenim exemplars suficients!!!). O sigui, que ja saps que et tenim en llista i serem crítics, compta-hi!!, tinc molt bons lectors al grup.

Ah, i igual, igual, un dia d'aquests t'envio una enquesta, un qüestionari, relatiu a la teva activitat d'escriptora, perquè vull que surtis com a autora rellevant de textos de LF al meu bloc i estaria bé la teva aportació. Ja em parlarem, però. De moment, començo amb la lectura del teu llibre i després ja tot vindrà, et sembla?

Una abraçada i bon estiu, i bona lectura!!!

Núria Martí Constans ha dit...

Rocío,

Ja m'està bé que sigueu crítics! I ha de ser molt satisfactori comptar amb bons lectors.

Pel que fa al qüestionari, cap problema, me'l passes quan vulguis.

Moltes gràcies per tot plegat! Espero que la lectura us faci molt de profit!
Una abraçada!

Josep M. Sansalvador ha dit...

Quina feinada! Jo esperava les vacances (com sempre) per poder-me fer un tip de llegir i a l'hora de la veritat no puc acomplir cap expectativa. Com sempre!

Núria Martí Constans ha dit...

Josep Maria,

Gràcies pels comentaris. Sí que va bé que se'n faci la màxima difusió possible. I si és a TV3, fantàstic!

Jo també tenia ganes de tenir més temps per llegir. De moment Un país de butxaca m'ha agradat, diu moltes veritats! I ara estic engrescada amb Fin. Encara no he arribat al final, però em falta poc i em penso que serà més previsible del que creia al començament, tot i que s'ha de reconèixer que enganxa i enganxa bé.Ja rectificaré si m'equivoco amb això del final ;)

També em tocarà preparar lectures per al curs que ve, però es fa de gust, sobretot ara que tindré ulleres només per llegir (l'edat, que no perdona! Un fàstic, vaja)

Una abraçada!