dijous, 20 de setembre de 2012

Presentació de Set dies al llac


Núria Martí situa a Banyoles la novel·la ´Set dies al llac´

GIRONA
DDG L'escriptora Núria Martí Constans va presentar dimecres, en el marc de l'exposició Llibres parlats, de la Casa de Cultura de Girona, la seva última novel·la, Set dies al llac. Després de Les mateixes estrelles (primer premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil) i Trampa de foc, ambdues de Lectura Fàcil i ambdues traduïdes al castellà, Set dies al llac narra la història d'un triangle amorós durant la setmana que els estudiants de l'equip de rem de Cambridge entrenen a l'estany de Banyoles: una noia atrapada entre dues passions, entre dos homes diferents, un anglès alt, fort i una mica fatxenda, i un català petit i més aviat introvertit. Amb quin es quedarà? L'autora va ser finalista del Premi J.M.Casero amb la novel·la Hores prohibides (Ara llibres -Amsterdam, 2009).

http://www.diaridegirona.cat/cultura/2012/09/21/nuria-marti-situa-banyoles-novella-set-dies-al-llac/582457.html?utm_source=rss

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Núria,

M'agradaria assistir a alguna de les teves presentacions. Podries anunciar les que tens previstes properament?

Gràcies,
Anna

Núria Martí Constans ha dit...

Hola, Anna,

Moltes gràcies pel teu interès.La propera és dilluns que ve, dia 1 d'octubre, a les 15,15h, al Centre Cívic Onyar de Girona.
Al novembre vaig a Palamós (i més endavant n'hi ha d'altres), però falta confirmar dia i hora. De tota manera, ja ho aniré publicant al bloc o al facebook. M'hi pots buscar, si vols.
Salutacions cordials!
Núria

Anònim ha dit...

Moltes gràcies,
Anna