dimarts, 28 de setembre del 2010

La Lectura Fàcil i els premis a novel•la editada

En el món de les comparacions literàries (una cosa de mal fer, això de comparar), sembla que una novel·la de Lectura Fàcil ha de ser inferior a una altra que no ho sigui, (que tampoc és així sempre), però quan l'objectiu és fomentar la lectura, no hi ha dubte que la novel·la de Lectura Fàcil és a davant de tot, a dalt de tot, en primer lloc. Malament m'està dir-ho, perquè en sóc l'autora i hi ha allò de la modèstia, però bons lectors han qualificat Les mateixes estrelles de poètica. A vosaltres us ho sembla?

Si creieu que una novel•la de Lectura Fàcil té prou qualitats per optar a un premi a obra editada, ara teniu l’oportunitat de fer-ho possible amb la cinquena edició dels Premis Literaris de Salt “El Setè Cel”. Uns dels objectius del Premi és precisament fomentar la lectura i les obres de Lectura Fàcil han estat pensades per això, perquè llegir sigui a l’abast del nombre més gran possible de població.
Si voleu podeu votar per Les mateixes estrelles al següent enllaç:
http://www.bibgirona.net/salt/sete_cel/planes/formulari.htm
Entre tots els votants se sortejarà un lot de llibres amb les 5 obres finalistes.

Extracte de les bases del premi de novel•laOpta a aquest premi qualsevol novel·la editada entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2010 en català per un autor en actiu, a proposta dels saltencs i saltenques, els clubs de lectura i els usuaris de les Biblioteques Públiques mitjançant votació en butlletes que es repartiran a les biblioteques públiques de les comarques gironines i en el web de la Biblioteca Pública de Salt.
De les vint obres més votades el jurat n'escollirà la guanyadora

3 comentaris:

Rita ha dit...

Ja he votat! :-)

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies, Rita! A veure si podem fer de la Lectura fàcil una cosa de tots! Que cada vegada es conegui més!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Els premis a obra editada normalment reconeixen novel·les que ja han tingut un reconeixem previ ja sigui per altres premis, per la crítica o pels lectors. Tot i que alguna vegada s'ha intentat al premi llibreter o a altres premis, en aquests certàmens majoritàriament van al valor segur.
Esperem que la presència de la Lectura Fàcil remogui les consciències del jurat d'el setè cel.
Jo ja he votat.