dimarts, 7 de desembre del 2010

REGALA LLIBRES DE LECTURA FÀCIL!

En paraules de l'Eva Prats, de la biblioteca Ernest Lluch de Girona,"Vivim i viurem en l’era de la informació, una societat on és imprescindible estar informat per tal de desenvolupar-se. Hem de procurar no excloure cap sector d’aquesta roda, per tant, cal proporcionar materials adients per a cada grup d’usuaris, ja que d’aquesta manera TOTS els ciutadans tindran una oportunitat i tots junts podrem construir una societat amb valor afegit. Els materials de lectura fàcil, ja siguin usats temporalment o bé permanentment, són una eina imprescindible, un instrument necessari que permet obrir portes cap al coneixement i cap al futur."

Així, doncs, si durant aquestes festes no sabeu què regalar, regaleu llibres, i si a qui va dirigit el regal té problemes temporals o permanents de comprensió lectora, regaleu-los de Lectura Fàcil!
A més de Les mateixes estrelles, teniu molts títos per triar. Al catàleg, actualitzat aquest novembre de 2010, n'hi trobareu més de cent . I al següent enllaç, els recomanats al facebook de l'Associació per regalar durant aquestes festes.