dijous, 30 de desembre del 2010

AVIAT, VISITA A PALAMÓS

Ja hi ha anunciada la visita que faré a Palamós a l'agenda de les Biblioteques de la Diputació de Girona i a la Biblioteca de Palamós. També hi trobareu l'entrevista que em va fer CCOO a la Llibreria 22 i que teniu al marge dret d'aquest bloc.

Agenda

Presentació-Xerrada

Presentació del programa "Voluntariat per la llengua 2011".
Xerrada a càrrec de l'escriptora Núria Martí Constans, professora del Consorci per a la Normalització Lingüística, que presentarà el seu llibre "Les mateixes estrelles", guanyador del 1r Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil de 2009, una iniciativa totalment pionera en aquest àmbit impulsada pel CFA Manuel Sacristán i el Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya. És, a més, el quart volum de la col·lecció "Llegim", de llibres de lectura fàcil.
Aquesta novel·la narra la història d'una mare, la Teresa, i d'una filla, la Miranda, que s'embarquen en el vaixell Winnipeg, rumb a Xile, fugint de la Guerra Civil Espanyola. Aquest viatge, impulsat per Pablo Neruda, el van fer acompanyades de dues mil persones que, igual que elles, buscaven una nova vida en un nou país.
Organitza: Servei Local de Català
Col·labora: Biblioteca Lluís Barceló i Bou

Lloc de l'activitat

Lluís Barceló i Bou
Parc dels Països Catalans, 1, Palamós

Dates i hores

14 de gener, 2011 - 20:00 .h