dimecres, 25 de maig de 2016

Clubs de lectura i Centres d'EnsenyamentVoleu que vingui al vostre club de lectura o al vostre centre a comentar algun dels meus llibres?
Adreça de contacte: senseespinanios@gmail.com

CLUBS DE LECTURA
Recordeu que disposeu del programa “Lletres en viu” de la Institució de les Lletres Catalanes.
Per acollir-se al programa Lletres en viu cal:
  • adreçar un correu electrònic a l'adreça  albertibanez@gencat.cat amb l'explicació de les característiques de l'acte que es vol organitzar i l'escriptor que se sol·licita.
  • fer les sol·licituds per escrit amb, com a mínim, un mes d'antelació a la data de l'acte proposat.
  • fer-hi constar el nom, l'adreça i les dades de contacte de l'entitat organitzadora i de la persona responsable de l'activitat; i el lloc, l'adreça i el telèfon de la sala on es vol fer l'acte.
BIBLIOTEQUES DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA
Si sou de la província de Girona, també disposeu del programa de Promoció d'Autors Locals que gestiona el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.
CENTRES D'ENSENYAMENT: IES, CFA i CPNL.
Recordeu que disposeu del programa “Autors a les aules” de la Institució de les Lletres Catalanes.
Els centres educatius que vulguin participar en el programa per al proper any natural hauran de fer una petició a través de l’aplicatiu durant el termini de sol·licituds (obert del 15 de juliol al 15 d'octubre). Per accedir-hi caldrà introduir el codi del centre al camp de l’usuari i repetir-lo dins el quadre de la paraula clau.
Un cop a dins caldrà triar la modalitat “Autors a les Aules” i emplenar la sol·licitud.
La ILC acceptarà o denegarà les sol·licituds en funció del pressupost disponible per aquesta activitat durant el mes de desembre.