dissabte, 26 de novembre de 2011

NOVETATS LITERÀRIES 2012

Aquesta setmana ha estat plena d'actes literaris.
A més de la xerrada de dimecres a Platja d'Aro, ahir, a Girona i de la mà del Servei Municipal de Biblioteques que dirigeix Artur Iscla, vaig visitar el Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Ernest Lluch per parlar de Trampa de Foc. Vaig trobar-me amb uns bons lectors encuriosits pel procés d'escriptura i amb moltes ganes de saber més sobre el llibre. Moltes gràcies, doncs, a l'Eva, a la Rosa Maria -conductora del grup- i també a l'Artur per dur-m'hi.
Però és que a més, ahir mateix, a Barcelona, vaig participar amb Eugènia Salvador, Dolors Rius i Núria Casals a la tertúlia sobre Lectura Fàcil que organitza mensualment el programa Catalunya sense barreres de Ràdio Estel, dirigit per Anna Hernández, gran periodista i gran lectora que compta amb un bon equip de professionals.
Per cert, primícia: si escolteu el programa (la tertúlia sobre LF comença al minut 37) podreu conèixer el títol de la meva nova novel·la de Lectura Fàcil que sortirà al proper Sant Jordi de 2012.
I per arrodonir la setmana m'han comunicat que està previst que la traducció al castellà de Trampa de foc sigui a les llibreries a principis del 2012 i que el conte Festa Major ha quedat finalista del Premi Vent del Port. El podreu llegir al febrer en el llibre que cada any l'editorial Pagès publica amb els relats finalistes i el guanyador. Continuarà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tu per la feina que fas! I felicitats pel premi Vent del Port. Segur que n'aconseguiràs molts més! Sandra

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies, Sandra! La veritat és que m'ho passo molt bé fent literatura i parlant-ne! Una abraçada!

Tessa ha dit...

Hola!
Moltes gracies per teus comentaris al meu blog, felicitats pel premi Vent del Port, segur que sera un exit, m'ha agradat molt la lectura del teus libres.

Una abraçada,
Tessa

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies a tu! M'alegro molt que t'hagin agradat les meves històries, que ara són també les teves. Una abraçada!