divendres, 4 de març del 2011

TRAMPA DE FOC AL 3cat24

Gràcies a la bona feina del meu "agent" ;) , al web 3cat24 podreu trobar aquestes informacions sobre Trampa de foc. Esperem que la notícia es difongui aviat i de pressa! Aviat també podreu trobar el llibre a les llibreries. Continuarà...


Dia de la Dona Treballadora i la Lectura Fàcil
http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/foto/196805/Dia-de-la-Dona-Treballadora-i-la-Lectura-Facil

6 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola Núria,
Ja tinc ganes de llegir aquest llibre que sembla molt interessant i que segurament ens donarà a conèixer uns fets desconeguts per a molts. Felicitats per la feina ben feta.

Una abraçada

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies, Rosa! Així que surti (encara no el tinc ni jo!) us ho faig saber. Finalment no hi ha presentació el 8 de març. En faré dues i en dates diferents: una aprincipis d'abril i l'altra a principis de maig. Ja ho aniré anunciant. Gràcies pels teus ànims i la teva visita!
Una abraçada.

Rita ha dit...

Jo també estaré a l'aguait... :-)

Núria Martí Constans ha dit...

Que bé, Rita, veig que et continues passejant per blocs!Fantàstic! Doncs espero que Trampa de foc sigui a les llibreries durant aquest mes, però encara no sé quan exactament. De seguida que ho sàpiga ho publicaré.
Gràcies pel suport! ;)

Edurne ha dit...

Impacieeeeeeent! Estic impacient! Per cert, em pots recordar quan vens a LLeida, sé que és aquest mes, però així ja em reservo el dia! Una abraçada! :)

Núria Martí Constans ha dit...

Edurne, acabo de publicar l'entrada: vaig a Lleida l'11 de març a les 6h, a la Biblioteca. Em fa somriure, això de la impaciència, de satisfacció, és clar! Gràcies i espero que fins aviat!
Una abraçada. :) :)