dijous, 17 de febrer del 2011

UN VIATGE AMB LA LECTURA DE LES MATEIXES ESTRELLES

Rocío Ávila, que no para de treballar en la Lectura Fàcil, proposa un viatge de la mà de Les mateixes estrelles. Es tracta d'una mena de tasca per a aquells que han llegit el llibre. Encara li falta acabar d'enllestir la pàgina, però us hi podeu passejar. Bona feina, Rocío. Veig que les Estrelles corren i que són vives! És fantàstic que el llibre t'hagi inspirat  per crear aquest Diari d'una estrella. Gràcies!
https://sites.google.com/site/llegiricomprendrelecturafacil/presentacio/home

4 comentaris:

Rocio Avila Gamero ha dit...

Gràces a tu,Núria,per fer-ne difusió!!!I sí, està tot enllestit, només em queda penjar-ho al web. D'aquí a uns dies estarà. Per cert: veig que hi ha nova novel·la a la vista, què bé, m'alegra moltíssim la notícia. Quan la podrem veure a les llibreries?

Núria Martí Constans ha dit...

Aviat, Rocío. La presentem el 8 de març a Girona, a la Llibreria 22, i a partir d'aquell dia, ja serà a les llibreries. Ja has vist que es diu Trampa de foc i novel·la (en Lectura Fàcil) un incendi que hi va haver el 1911 en una fàbrica tèxtil de Nova York, on van morir 146 persones.
Gràcies pel teu interès i per tot plegat!

Unknown ha dit...

Ummm, ja estic fent gestions per a què la meva biblioteca n'encarregui un lot,a veure si és possible. La crisi ens està marcant molt...vaig demanar que et convidessin a venir a Rubí i encara no sé si serà possible. Al final ja veig que m'hi hauré de desplaçar amb tot el grup un dia quan vinguis a Barna o a alguna localitat propera al Vallès Occidental.

T'haig de dir que als meus lectors els va agradar molt el teu text, s'hi van sentir molt identificats en alguns casos per l'edat que tenen i/o per experiències familiars properes i, per experiència, -perquè vam tenir la Montse Flores al nostre racó de biblioteca- sé que veure,gaudir de les explicacions de l'autor de prop encara els motiva més a llegir i els fa rellegir les obres, fet que crec que encara és més important perquè una segona lectura encara els dóna molta més visió de tot plegat, del contingut, de la temàtica, de la llengua que es fa srvir, dels recursos expressius i literaris, etc. En fi, saps que sóc lluitadora i que algun dia et podré tenir a Rubí, ja ho veuràs. Mentrestant,anem fentm,això que no falti.

Gràcies per contestar i una abraçada ben forta.

Molt bona feina!!

Núria Martí Constans ha dit...

Una abraçada i continuem en contacte. Vindré sempre que vulguis (o puguis!)amb molt de gust.
Salut!