divendres, 14 de gener del 2011

AMB EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A PALAMÓS


Bon vespre literari, el que hem passat avui a la Biblioteca Lluís Barceló Bou de Palamós. Convidada per la Teresa Cuadrado i pel CPNL en la presentació del Voluntariat per la Llengua, hem estat parlant de Les mateixes estrelles i d'Hores prohibides. Primer de tot, una felicitació als voluntaris, que juguen un paper important en l'aprenentatge de la llengua per a molts aprenents, i també un aplaudiment als aprenents per l'esforç que fan en submergir-se en una nova llengua, una llengua que d'entrada és desconeguda, però que aviat, amb l'ajuda del VxL, serà també la seva llengua. Espero que Les mateixes estrelles els sigui útil en les trobades i que s'hi engresquin tant que, acabat el llibre, en comencin un altre de Lectura Fàcil, fins que ja no sigui necessari això de fàcil i s'endinsin en el plaer de la lectura de qualsevol text en català. 
Després de tants anys d'ensenyament, sé com són de profitoses aquestes trobades i sóc feliç de contribuir a facilitar la feina dels voluntaris i a fer el camí més pla als aprenents. És per tot això que m'ha satisfet d'allò més la vesprada i en dono les gràcies a la Teresa, al CPNL i també a la regidora de cultura, Gràcia Artigas, que ha obert i tancat l'acte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'he "trobat" per mitjà del blog d'en Lluis Gil. En fi, sàpigues que de tant en tant t'aniré fent alguna visita!

Felicitats pel blog!

Núria Martí Constans ha dit...

Gràcies, Jordi. Ja he visitat el teu, de bloc. Ben poètic!
Ves per on en Lluís, que no para mai i que no es cansa d'activar projectes culturals -tant presencials com virtuals- ha fet que ens trobéssim. Me n'alegro!
Salut!