dimecres, 31 de març del 2010

FESTA CASERO A LA 22

La presentació del nou llibre de Pau Planas dilluns passat a la Llibreria 22 va ser una festa Casero. Això que un guanyador dels Premis que convoca la 22 tregui el seu segon llibre és motiu d'alegria i aplega una colla d'altres Caseros que no es volen perdre l'ocasió de ser dels primers a fullejar el llibre i que tenen ganes de felicitar l'autor per la proesa i la gosadia d'escriure una altra novel·la després de tenir-ne una de premiada. I és que ja és va dir a la presentació, però tornar-s'hi a posar després d'un èxit és tot un repte.

El cas és que, tal com podeu veure a la fotografia que va fer Roger Casero (que no falta mai als actes relacionats amb el premi) ni Ricard Biel, ni Josep Campmajó ni jo mateixa no ens ho vam voler perdre. Biel (guanyador 2008 i presentador del nou llibre) és al costat de Pau Planas i, a l'altra banda, hi tenim Campmajó (guanyador 2009) al costat de Guillem Terribas (Llibreria 22). No em direu que no fem goig!

La ciutat de les finestres ens presenta un futur inquietant i dibuixa una ciutat freda, buida i tèrbola des de les primeres pàgines. Segons el mateix autor, l'obra qüestiona la idea del progrés en què vivim que tots tenim al cap. La imatge, els televisors i les finestres són la clau de volta de tot plegat. Sembla que els Casero encara tenim molt a dir!