dimecres, 31 d’agost del 2011

CODI D'ERROR bX-fa9wwp


Codi d'error: bX-fa9wwp: aquest és el problema que des d'ahir no em deixa accedir bé al blog. Encara no sé si aquesta entrada es publicarà... En fi, que ja tenia ganes de donar les gràcies a en Josep Maria Sansalvador per la fantàstica crítica que ha fet de Naturalesa humana (la podeu llegir aquí, al seu blog) i també d'anunciar la propera presentació dels contes d'aquesta Naturalesa humana a Calella de la Costa:


Divendres 16 de setembre a les 19.30 h. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Naturalesa Humana de l’autora calellenca Núria Martí Constans. Els llibres d’aquesta autora que podeu trobar a la Biblioteca són Naturalesa Humana, Hores prohibides, Trampa de foc i Les mateixes estrelles. Organitza: llibreria El Faristol amb la col·laboració de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


dissabte, 27 d’agost del 2011

TOULOUSE, ALBI, CHÂTEAU DE FOIX



Escapada a França, com altres estius: hi tenim tirada. De fet, tirada a Occitània, encara que sigui per comprovar amb tristesa l'escassíssima presència de la llengua occitana, cosina de la nostra. Terres germanes que ens atrauen.

dilluns, 15 d’agost del 2011

L'estiu d'Andrea Motis

De l'Aphonica de Banyoles amb Spontaneous Combustion, amb Joan Chamorro Trio a Platja d'Aro i fins al Castell de Peralada acompanyant Quincy Jones. Ah, la vam descobrir al claustre del Monestir de Sant Esteve, una tarda calorosa de juny: em veureu fent-me vent amb el vano, entre el públic, al final del vídeo. I la seva veu va ser tot un descobriment!

dissabte, 6 d’agost del 2011

Calella de Palafrugell

Molt bon vespre, el d'ahir a Calella de Palafrugell. Conèixer la M.Dolors em va dur a col·laborar a Es còdol i ara a fer aquesta presentació de Naturalesa humana. o sigui que li'n dono les gràcies de tot cor. Em vaig sentir molt ben acollida per tots i totes! I no m'oblido d'en Guillem Terribas, és clar, que va fer molt bé la seva feina! Va ser una presentació tertúlia, de fet, i la vam fer petar una estona al voltant de la literatura. Regràcies, doncs! Teniu més fotos al marge (by Laura).


dijous, 4 d’agost del 2011

UNES ESTRELLES A XILE

Acabo de rebre un correu d'un amic amb dues notícies excel·lents. O tres: la primera, que ha viatjat a Xile (ja ho sabia, que m'ho havia dit ell mateix) i que li ha anat molt bé; la segona, que m'envia una foto de la placa que hi ha a l'exterior de la casa de Neruda a Isla Negra, davant de la tomba del poeta; la tercera, que Les mateixes estrelles ha arribat a Xile i que s'hi quedarà. O sigui que el llibre ha fet un viatge també, com el Winnipeg, però més de setanta anys després. I ha trobat casa allà, com la hi van trobar tants espanyols. Espero que hi faci una bona feina!
Mireu, mireu, la foto. Ja li ho he dit: quina enveja, com m'agradaria un viatge així! En fi, són massa hores d'avió, i els avions i jo no som gaire amics... 
Moltes gràcies, Albert, per tot plegat!

dimarts, 2 d’agost del 2011

De Calella a Calella

Divendres que ve ens plantem a Calella de Palafrugell! Hi fem la presentació de Naturalesa humana i la farem petar una estona amb en Guillem Terribas. La tertúlia serà a les set del vespre al local de l'Associació d'Amics i Veïns de Calella, al carrer de Pi i Sunyer, 1, a sobre Correus. Parlarem de lectura i d'escriptura i hi esteu tots convidats. I la cosa va de Calella a Calella, perquè al setembre, fem presentació literària a Calella de la Costa, l'altra, la meva, que hi vaig néixer, i per més que en marxés als tres mesets, sempre tira. Apa, llegiu força aquest agost si teniu vacances, i si no en teniu, també!